body>

Färdigbakad bebis + 6 dagar

Nämen asså, nu är det inte kul längre. Han kommer inte.
Mamman blir bara tyngre och bebisen förmodligen större. Jag hade siktat in mig på ett litet barn och få stygn i underredet.

Skit också!

Kommentarer
Postat av: johanna w

kan ju försöka muntra upp, jag hörde när jag skulle föda, eftersom jag trodde/hoppades jag skulle få innan utsatt bf, att om man föder tidigare än bebis egentligen ska så kan det bli jobbigare, men om man låter det gå DEN TID BEBIS VILL, så blir man liksom sådär rätt "uppsmörjd" så det bara säger plopp så är den ute, kroppen hinner liksom med alla stadier i förberedelser ju längre man går.

Så när er bebis behagar komma ska du se att det bara säger plopp!

2009-12-11 @ 17:06:57
Postat av: maja

och när du väll ligger där med krystvärkar kommer du inte vilja vara med längre ändå...då kommer du ångra att du längtade ;) lycka till, bebis kommer snart!

2009-12-11 @ 18:34:29
Postat av: Anonym

Håller me Maja,, men kanske inget man ska säga just nu,, eller förresten så spelar det kanske ingen roll alls vad som sägs just nu för Fian vill nog bara ha UT lillen på vilket sätt som,, Kärlek!

2009-12-12 @ 19:36:06
Postat av: Frida

Förstår att det är drygt.... i know.. min första lilla juvel behagade ju inte komma ut förrän på 16:e dagen efter utsatt datum.. Lovely... med tanke på det du skrev om en stor bebis så var jag oxå skitnervös för det.. frågade barnmorskan men hon sa då att det snarare .. inom rimlig gräns givetvis kan vara lättare att få en större bebis än en som är relativt liten.. för den kan hjälpa till mer själv om den inte e "pytte"... sant eller inte det vet jag inte... Flickan min vägde 4265... har ju fått en efter det oxå.. å jag har inga problem med underredet.. :).. håller alla tummar och tår att det lilla livet behagar kika ut snart!!//Kramar

2009-12-12 @ 19:41:58

Skriv några ord:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress: (publiceras inte)

Hemsida/Blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0