body>

Lyckligt lottad som kan få barn, javisst!

Carina Berg uttryckte sig om att vara gravid som att få smaka på ålderdomen.
"Man är trött, ont överallt och med tusen olika krämpor"

Jag kunde inte sagt det bättre själv. jag är ju inte överförtjust i att vara gravid, gnäller ganska mycket på min blogg men biter ihop i det dagliga livet.
Frågar någon hur det är så svarar jag; "Jotack bra", precis som man ska.
Folk frågar ju för att man ska, inte för att man orkar lyssna på hela registret av krämpor.

Tyckte dock att det börjar bli dags att sammanställa en liten lista vad lilla skrutt orsakat mig hitills:

Illamående (Gick över ganska fort men i Egypten mådde jag konstant illa och när vi kom hem och Roy åt lökringar från Burger King i bilen, fick jag spy ut genom bildörren.)

Magsmärtor/Sammandragningar  (Kom väldigt tidigt och orsakade myckt oro och många läkarbesök)

Förstoppning (När man får åka till akuten för lavemang, då är det illa. Men jag säger en sak, ALDRIG MER LAVEMANG! Fy fan. Skiter hellre ner mig under förlossningen.)

Halsbränna
 (Mintsmakande Rennie var helt okej i början, men nu kräks jag bara av att tänka på dom äckliga tuggtabletterna som lägger sig som en hinna i munnen, Usch)

Sura uppstötningar (Ville inte gå och lägga mig, för då kom det, rapandet och smaken i munnen. Fick Gaviscon mot detta och det var nästan värre än uppstötningarna i sig)

Magkatarr (Den är ju kvar, kommer och går. Måste tänka på vad jag äter hela tiden. Saknar mitt kaffe litegrann!)

Foglossning (Jag kan ju säga så mycket som att jag hellre cyklar än går och när klackarna varit på, på t.e.x dop och kalas så kan jag inte sova på något sätt för det gör så ont!)

Åderbrock i underlivet
(Låter än så länge värre än vad det är, har ett svullet blodkärl som varken gör ont eller känns, men är mörkblått. Det får gärna stanna vid det, när jag läser andra skräckhistorier så är jag lyckligt lottad på den fronten än så länge!)

Hemorojjder (Roy och jag är oense om detta, han säger att det bara är svullet som allt annat i dom nedre regionerna men jag tror på hemorojjder och har köpt analsalva. Har varken ont eller kli av detta och ska be dom titta på det nästa gång jag träffar läkaren. Så än så länge är det nog bara mycket snack och lite verkstad från min sida...)

Sen dom här småkrämporna med sömnlöshet, dåliga dåliga blodvärden, flytningar och annat. Dom kan jag leva med.


Kommentarer
Postat av: Annie

Oh, tack! Vad sugen man blir.. Jag lider bara jag läser det! Åderbrock i underlivet?! Ouhh...

2009-09-28 @ 10:54:48
Postat av: Carro

Ja..där satte du spiken i kistan. Ska bli sååååå underbart att vara BARNVAKT till era ungar..det är jag som kommer att bli den konstiga tanten i huset med katten och en skröplig man, hon som aldrig skaffade barn, som ungarna är rädda för att knacka på hos på halloween. HAHAHA

2009-09-28 @ 11:10:54
Postat av: akiz

fy fan för att vara gravid, men åhhh så underbart att vara mamma!!! Du är jätteduktig, inte långt kvar nu. Hemorojder behöver inte kännas, klia eller göra ont. man kan ha dem iaf. smörj du så blir det bättre.

2009-09-28 @ 22:06:05

Skriv några ord:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress: (publiceras inte)

Hemsida/Blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0