body>

Är han verkligen såååå lik Roy?

Alla säger att vår bebis är såååååå himla lik Roy. Senast var Wicke som undrade om jag ens var inblandad.
Nu är det inte så att jag blir ledsen eller så.
Jag vet ju att naturen har gjort det så att bebisar ska vara lika pappan i början för att papporna ska ha lättare att ta till sig barnen!!!! 
Men nu är det så att jag verkligen inte ser några likheter. Inte med Roy, inte med mig och inte ens med brevbäraren. Vi vet inte vem han är lik den där Sid.

Roy ser ju inte ut som Sid, inte ens när han var liten. Roy var en liten tjockis med massor av mörkt hår, som en schimpans ungefär. Sid är en snygging, mer som sin mamma då. Hahahaaaa.

Vad är det som är så likt Roy?


Kommentarer
Postat av: Virva

HaHAHAHA det är väl det där att han är så snygg som han liknar Roy då hahahaa ,han är jättelik roy bara ,vet inte hur jag ska förklara ,man ser roy i honom bara ,Mormor

2010-02-01 @ 16:18:39
Postat av: jocke hartwig

nä han är lik dig.. i alla fall på förra bilden

2010-02-01 @ 16:57:30
Postat av: Wicke

Alltså, jag tror att det är uppsynen liksom. Jag har ju aldrig träffat Sid i verkligheten, och bara träffat Roy ett fåtal gånger, men på bild så har dom liksom ofta samma ansikts-pose...eller nått :D

2010-02-01 @ 17:17:48
Postat av: Sofie

Håller med om att han var ilk dig på förra bilden, men annars tycker nog även jag att han är lik Roy, hur kan jag inte förklara. Alla säger att vår lilla sessa är sååå lik sin far, så nog ligger det nog någoti teorin om att de liknar sin pappa i början. Jag själv kan se att hon i alla fall har sin pappas mun.

Med mig är det bra, har hämtat mig från blodförlusten och börjar kunna röra mig lite mer obehindrat. Jag ska skärpa til mig så vi kan ta den där mammafikan snart så kan jag berätta mer om förlossningen, för de som vill höra :)

Ha det så bra med din lilla sötnos, vi ser fram emot att träffa er!

2010-02-01 @ 17:19:03
URL: http://soffisspot.blogg.se/

Skriv några ord:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress: (publiceras inte)

Hemsida/Blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0