body>

Skitsnack

Ni som skriver att barn inte kan få halsfluss, det känns som ni snackar lite skit. Min läkare sa att det var extremt smittsamt och att jag inte borde röra mitt barn på åtminstone 2 dygn efter peniccillinbehandling.
När jag googlar så står det att små barn visst kan bli drabbade att det ibland blir epidemier på dagis tillexempel. I morse vaknade Sid med 39,5 grader i feber.


Kommentarer
Postat av: Anna-Karin

ALLA kan få halsfluss...

2010-10-08 @ 11:00:30
Postat av: sara

Hej vännen! Krya på er nu! Vet inte villket som är jobbigast? Vara sjuk själv när man ska ta hand om ett piggt oo friskt barn eller vara orolig o ta hand om ett sjukt barn? Tur att man har sina nära omkring sig...hade inte klarat mig utan mina :) Tack, ja du o familjen är mer än vällkomna när det e färdigt...o sen blir 25 års fest :) Har med snöat in mig på shabby chic...sååå fint...! Jobbar ganska oregelbundet, kan styra lite över mina tider sj till viss del o det passar mig perfekt :) V som kommer har jag fullt upp men veckan efter kanske? KRAM

2010-10-08 @ 12:05:23
URL: http://familjensethsson.blogspot.com
Postat av: mtbq

Streptokocker (eller hur det stavas) Kan ju sätta sig lite här å där..... jag fick halsfluss för ca en månad sen, och bara några dagar senare hade Hugo fått öroninflammation =( Samma skit men på olika ställen!!!

KRYA på er!!!

Kram kram

2010-10-08 @ 12:26:45
URL: http://www.mtbq.wordpress.com
Postat av: Sisela

Ber om ursäkt, var inte min mening att snacka skit... Men jag trodde själv att min son hade halsont när han var runt 8 månader, men då sa den barnläkaren att det är ytterst ovanligt att små barn får just halsfluss.

Så som sagt, inte meningen att störa!

2010-10-08 @ 20:02:48
Postat av: mammatajkon

Hej

såg ditt inlägg nu, och måste klargöra att det inte alls var meningen att snacka skit, jag ville endast skriva vad jag hört när jag själv hade halsfluss, i all välmening, ifall det nu var så, vilket det bevisligen inte var. Av välvilja menar jag att jag ville i så fall bespara den där hemska känslan av att inte kunna var så mycket med sitt barn som man önskar. men som jag sa, så var jag inte säker på min sak.

Synd att du uppfattade det som skitsnack, det var inte min mening. Hoppas i alla fall att ni blir bättre snart.

2010-10-10 @ 07:47:27
URL: http://www.mammatajkon.blogspot.com
Postat av: mammatajkon

la en kommentar men verkar inte kommit in. Hur som helst så skrev jag att det inte alls var meningen att snacka skit, jag ville bara skiva vad jag själv hört, av välvilja, för att jag vet att det är jobbigt att undvika att var med sitt eget barn. Synd att du missuppfattade vad jag menade. men som jag skrev, jag var inte säker på min sak.

Hoppas i alla fall att ni snart är friska igen!

2010-10-10 @ 08:30:59
URL: http://www.mammatajkon.blogspot.com
Postat av: mammatajkon

jaja, fan så sjukt. nu är ju kommentaren där igen. inte heller min mening att tjata ;)

2010-10-10 @ 08:31:48
URL: http://www.mammatajkon.blogspot.com

Skriv några ord:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress: (publiceras inte)

Hemsida/Blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0