body>

Bebismys

Igår hade vi mamma-bebis-mys med Eddie och Enya. Enya är för övrigt Sids syssling. (Roy och Enyas pappa Stefan är kusiner)
Det var som sagt första gången vi träffade både Cissi och Sofie och deras bebisar. Det kändes som om jag alltid hade känt dom och vi babblade på om allt möjligt. jag måste nog erkänna nu såhär efteråt att jag faktiskt var lite nervös när jag gick dit eftersom dom andra två redan känner varann. Men det gick ju fint och vi hoppas verkligen det blir fler gånger. Jag och Sid alltså. Sen träffar jag gärna mammorna själv över ett glas vin.
Vi hade med våra förlossningsjournaler och satt och jämförde förlossningar och diverse skador. Min journal är ju snarare en pärm eftersom jag låg inne så länge innan lilla sötnosen behagade komma ut. Men Cissi hittade något spännande som jag inte visste om. Fanns en ruta med bristningar på klitoris som var ikryssad. jag har inte fått några bristningar där!? Jag fattar ingenting. Anledningen till att jag skriver så öppet om det är just för att jag inte vet med mig att jag ens skulle fått några bristningar där. Någon som vet vad den lilla rutan betyder?

Tycker ni att Sid och Enya är lika? Det tycker jag. Kanske inte just nu eftersom Sid är rultig och Enya bara en liten skrutta, men när Sid var liten och smal så liknar han och Enya varann jättemycket!


 
 


Kommentarer
Postat av: Cissi

Efter noggrann efterforskning har jag hittat följande "Klitoris/lab innebär bristning i klitoris/blygdläppar (inre troligtvis, men kan även vara yttre)."



Nu när jag ser bilderna på Sid & Enya så tycker jag att de är jättelika... men som sagt, inte helt lustigt när papporna är väldigt lika. :)

puss

2010-02-24 @ 12:56:33
URL: http://www.cissicc.blogspot.com
Postat av: johanna w

ojoj, jo jag tycker verkligen dom är lika!!! verkligen.

ang bristningarna.., tror det stod så i mitt med (kommer inte ihåg) iaf så sprack jag ju INTE, men jag fick ju "revor" eller bristningar i huden där inne nånstans =) så det är säkert som cissi skrev, kan betyda bristningar i k/b eller nåt annat där inne =)

puss

2010-02-24 @ 20:39:51
Postat av: Sofie

Tack för senast! Ja visst är de lika, men jag tycker de är mer lika på kort än i verkligheten, hur det nu är möjligt ?! Hoppas allt är bra med er. Jäkla Cissi gömde ju kokosbollarna bakom soffan så jag såg dem inte förrän ni hade gått, så det slank ju ner två till idag ... Vi får ge oss ut och rulla lite vagn tillsammans, när väglaget bara blir lite bättre.

2010-02-24 @ 21:04:21
URL: http://soffisspot.blogg.se/

Skriv några ord:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress: (publiceras inte)

Hemsida/Blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0