body>

Jag ska snart resa bort....

Det har varit ett jävla tjat om den där BB-väskan.
Va? Har du inte packat den än?

Jag har struntat i det för jag drog en parallell, ungefär som när man som singel får ligga om man glömt raka benen på 2 månader, så kanske bebis kommer om jag "glömt" packa BB-väskan.

Men det har inte funkat, så nu har jag packat den, som det kontrollfreak jag egentligen är.
Jag har ett stort problem bara, jag är inget bra på att packa när jag ska "resa bort". Kan nån tipsa mig om vad jag verkligen inte ska glömma så kanske jag packar viktiga saker istället för plattång och mascara.




Kommentarer
Postat av: Alexandra - Mami till Neville

Sååå viktig som alla säger att den där BBväskan är, är den inte!! ALLT du behöver finns egentligen på BB, men det kan vara gutt att ha sina egna stuff med sig dock. Men jag tycker alla gör det till en stor grej. Likaså förlossningsbrev "man MÅSATE ha ett förlossningsbrev" Jag hade inget, tror dom inte att man får föda om man inte har ett brev med sig? ;)

2009-11-26 @ 12:54:27
URL: http://alexiiaa.blogg.se/
Postat av: johanna w

måste säga att jag inte känner att det var nåt akut man egentligen behövde i den där "bbväskan", mer än pappren på din blodgrupp, det där man fått från bm och patientbrickan ( men jag tror inte dom skulle skicka hem dig om ni glömt). blöjor får ni där massor, bindor får ni där, ( skulle vara bindor isf beroende på hur mycket du blöder och hur länge du är där, men som sagt du får även det endel där, och mannen kan gå och handla) sen är det precis upp till vad DU vill ha och vad DU vill bebis ska ha. kram

2009-11-26 @ 13:02:01
Postat av: Fia

Jag trodde man var tvungen att ha med sig både blöjor och bindor. Då har jag ju packat ner det i onödan!

2009-11-26 @ 13:24:57
Postat av: akiz

de säger att man får 5 bindor typ, men jag fick så många jag ville. men ta med ifall att det är stenhårda. Dextrosol är ett tips för orken, jag knaprade dextrosol och stod ut i 3 dagar. Hoppas såklart att du får en normalt lång förlossning, men det var bra med dextrosol för orken så det är mitt tips! och så KAMERA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2009-11-26 @ 13:31:01
Postat av: Evalisa

Men mascara o plattång måste du ha med... =) Eller kanske man kan få se en bild på dej nu med mascara o platt hår! =)

Hoppas allt är bra annars... Kram från Eva-Sleva

2009-11-26 @ 13:59:00
URL: http://coinredning.blogspot.com
Postat av: Anonym

BB väskan är överdriven. men bra att ha ett par sköna brallor eftersom magen tyvärr inte går bort så fort man har fött. det där me saker att äta o grejja,, vet ej. De gånger jag har fött barn har jag fått allt sånt på BB,, typ mat mackor o sånt,, inte behöver du väl bosta o ta me en massa dextrosol inte så att du ska ut o springa precis. detta är ett ganska hårt träningspass men inte på det sättet. kroppen kör för fullt oavsett du vill eller inte till slut. Vi alla kvinnor har ju det i oss så att säga. Krystningarna är man så illa tvungen att gå igenom oavssett man vill eller inte. det går av bara "farten" så att säga. Jag har inte behövt fråga om jag ska börja krysta utan i stället frågat "om det är krystvärkar nu?"

Detta kommer du klara galant Fia o även om du nu skulle glömma nått så har du ju Rojkan som kan åka o handla åt dig. Mina tipps är dock ett par ur sköna brallor som ej sitter för hårt i magen o som gärna får ha lite häng eftersom du kommer ha bindor o annat mellan benen, mysiga tröjjor som du LÄTT får ut dina bröst ur, o kläder till lillen. tandborste o allt sånt men det tror jag INTE du glömmer ;)

Lycka till i massor Kärlek!

2009-11-26 @ 14:58:24
Postat av: Therese Josefsson

Hej hopp!!

Ja snart e de dax, spännande!!!! Undra vad de e för en liten filur där inne:-) Ja e som du, jag ville ha väskan packad för man vet fan inte när det drar i sta`!! Jag hade köpt mig en ny fräsch tröja+mysbyxor (med plats för div)för att känna sig LITE männsklig. Sen va de amnings-bh, bindor, rejäla trosor(benkläder hahaha) för det e inget litet trosskydd som ska få plats:-)kläder till lille, amningskupor, en liten filt(till bebis) för det e bara lakan el jättefiltar som finns att tillgå. Du har säkert packat det redan, men nu har jag oxå bidragit, lycka till Sofie!!!!!!!!!!!//Tessan

2009-11-26 @ 22:56:30
Postat av: Paula

Jag packade med på tok för mkt saker!!



Mitt bästa tips är dina mysbyxor. Det var underbart att kliva ur den hemska rocken och i sina sköna brallor.



Och ja visst får man bindor men obekvämare får man leta efter så jag skulle ta med egna:)



Lycka till!! Kram

2009-11-27 @ 08:54:25
URL: http://paulazblogg.bloggplatsen.se
Postat av: Nettis

Det mesta får man på BB. Du får ju reklamväska från både Libero och Pampers och de innehåller både det ena och det andra, men jag hade nytta av bindor. Akiz fick fler bindor än jag men det kan ha med att göra att hon blev snittad? Jag fick bara 5.

2009-11-27 @ 23:38:37
Postat av: Nettis

.... oj tryckte enter för att göra radmatning men då postades visst inlägget...

Ta med musik och glöm inte kameran!! Sen vill man ju ha med sig egna kläder och smink..... och så din plattång förstås!!!



Håller tummarna för att du inte behöver gå tiden ut. Det är verkligen skitjobbigt sista veckan och ännu värre om du behöver gå över tiden. Jag gick över 6 dagar med båda och det var HEMSKT!!!!!

Kram gumman! Tänker på dig! Massor!!!!!

2009-11-27 @ 23:42:02
Postat av: akiz

Jag står på mig! Dextrosol!!!!!! sen får andra säga vad de vill!!!! ;)



INNESKOR!!!, de varnar för att man kan dra med sig bakterier upp i sängen om du springer omkring i strumporna sen. man kan tydligen bli jättesjuk och få infektioner i underlivet. Men vad vet jag. Jag vet bara att jag blev duktigt skrämd när de berättade det på rundvandringen.

2009-11-28 @ 22:25:49
Postat av: Fia

jag har inte varit på nån rundvandring heller, Men det är väl inte så svårt att hitta till Förlossningen precis!

2009-11-29 @ 09:28:55
Postat av: akiz

nej, det är det inte, men det var ju inte det som var poängen (att hitta dit) med rundvandringen puckolainen ;)

man fick en genomgång av hur en förlossning går till, och så fick man info om olika bedövningar och så visade de lite saker. men sånt kan man hitta info om själv på nätet om man e intresserad så jag hade helt klart klarat mig utan det besöket, så du har inte missat nåt direkt. puss



2009-11-29 @ 11:24:23

Skriv några ord:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress: (publiceras inte)

Hemsida/Blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0