body>

Till salu

Nu säljer jag vårt matsalsbord eftersom jag inte vet vad jag tänkte på när jag köpte ett svart. Jag gillar ju vitt!!!
Det finns kanske någon där ute som är mer förtjust i svart?
Kolla här!

Önskelistor

Jul och födelsedag närmar sig här kommer familjens önskelistor för dom som efterfrågat det.

Sid önskar sig:

Bäddset med grå stjärnor från Hemtex
Pengar
Basketkorg att hänga i sitt rum
Presentkort i olika klädaffärer
Presentkort i skoaffär
Leksaker (även om han har sjukt mycket prylar)


Roy önskar sig:

Märkeskallingar typ Calvin Klein, Tiger m.m gärna enfärgade strl L


Fia önskar sig:

Parfym Gucci - Envy me
Coctailglas
Vita vardagstallrikar
Kristallkrona
Systemkamera :)
Fler timmar på dygnet
Pengar








Kusin vitamin



För Er som inte känner oss, så fick jag och mina två bröder barn samma år. Först föddes Nouvelle i maj, i juli kom Alva och i December kom Sid. Alltså tre kusiner som är lika gamla. Dock märks ålderskillnade väldigt tydlig än så länge. Dom är större, mer utvecklade och kan mer saker.
Nouvelle pratar redan och är väldigt förtjust i att titta på Sids snopp när blöja ska bytas, hon gillar att krama honom och ibland går det riktigt vilt till (som på bilden ovan.)
Alva är lite mer avståndstagande och gör allt för att Sid inte ska ta några av hennes leksaker och gör han det, så skriker hon allt vad hon orkar. Sid som är lite för liten, förstår ju fortfarande inte varför, så han blir rädd och jätteledsen när hon skriker.
I det stora hela så leker dom bäldigt bra, kanske inte alltid med varann, utan bredvid varann. Det ska bli så fantastiskt roligt när dom blir lite äldre och fira jul och midsommar och andra högtider ihop med alla barnen.

Förra helgen

Förra helgen hade Sid lekdate med Enya och Eddie. Förutom att Sid gärna ville peta (läs: slå) på Eddies bandage i pannan så lekte dom ganska bra. Enya är ju som vanligt bara snäll och söt och låter pojkarna får slåss om leksakerna, medan hon sitter still och tittar på. Det märks att det är skillnad på pojkar och flickor. Sid är alltid väldigt hårdhänt och gillar att banka skiten ur sina leksaker och ibland även sina lekkamrater!
I övrigt så är helgerna ganska tråkiga efter som pappsen jobbar. Sid och jag leker oftast med mormor och morfar, när vi inte är sjuka, som nu!



Dom gillar iallafall samma sorts lekar!


Julkort




Man kan säga att det går sådär att ta ett fint julkort på Sid!


Big smile day på Cubus

I morgon (torsdag) 30% på Cubus hela dagen. Öppet ända fram till 21!
Kom och köp era julklappar, vettja!

Pulkatur




What´s new?

Sid går, eller nja, han tar steg mellan köket och sitt eget rum, fast helst med oss vid sidan om, som nån livlina, fast vi inte ens rör honom. Idag när jag kom hem från jobbet kastade vi på oss varma kläder och satte Sid i en pulka. Premiärturen!
Mysigt med snö. När man inte måste skrapa rutor på bilen och sån skit.

Förlåt, jag är verkligen värdelös på bloggandet nu...

Hahahahaha

Hahahahaaaaaa, tillåt mig skratta. Jag kanske var lite väl positiv när jag trodde jag skulle hinna blogga samtidigt som jag har ett nytt jobb som butikschef! ´
Det kommer, så sluta inte gå in här, men just nu tar det all min tid och energi.
Tur jag har Roy, kan inte sägas många gånger nog, då han får ta hela biten i hemmet och med Sid just nu. Jag kommer hem, äter, sover och så jobbar jag igen.
Tur jag har världens bästa kille!

I helgen ska jag njuta av min unge. Om nån vill ses och kanske fika så hör av Er!

Nu ska vi helgmysa med hemlagade hamburgare och lite öl.

Salong sinnesro

En vän till en vän, Mammatajkon, lottar ut en behandling på Salong Sinnesro på sin blogg som jag brukar läsa, då hon skriver om så roliga konversationer hon har med sin äldsta son Sigge och om alla galna saker hennes minsting och vilding Elton gör.

Jag är sjukt sugen på att vinna en behandling, behöver lite sinnesro efter en hektisk start på mitt nya arbete!
Vill du också vinna? Kika in på bloggen!

Fars dag

Idag firar vi Fars dag. Vi firar att jag hittade världens bästa kille på krogen för lite mer än 2 år sen. Världens bästa kille som också är världens bästa pappa. Tyvärr är inte pappan hemma på sin alldeles egna dag eftersom han jobbar.
Men Sid och jag tänker på dig och du fick lyxmiddag och fina presenter igår. Parfym, jeansskjorta och mysbrallor hade Sid köpt till sin pappa, eftersom han är bästa pappan, och bästa killen!





(Världens bästa Pappi är sympatitjock på BB, timmarna innan han blev pappa!)


Lång vecka.

Detta har varit den längsta veckan i hela mitt liv, inte nog med att jag varit från min familj, jag har kört långa dagar med tokigt mycket information. På kvällarna har jag varit så trött av allt jag lärt mig, så det nästan snurrat i huvudet på mig. Nu är jag dock supertaggad att få använda mina kunskaper i min egen butik, och få jobba ihop med mitt eget gäng.

Medan jag varit borta har jag missat kanske det viktigaste av allt, Sid har börjat gå! Eller han går inte, han tar några steg varje dag. Redan när jag var i Stockholm fick jag sms om att de första stegen tagits hos farmor och farfar och denna veckan har typ tio steg tagits som mest. Givetvis var jag ju tvungen att se, när jag kom hem igår och ja, han står utan att hålla i sig och kan stapla fram ett par steg, men han är väldigt försiktig och sätter sig ner istället för att fortsätta.
Förutom att titta på när han går, så gosade jag ihjäl mina pojkar som jag saknat så.

Jag är så glad att jag har Roy, som stöttar mig i allt det här, trots att jag är mer borta än hemma just nu. På tisdag ska jag till Burlöv på Butikschefsmöte, så då är det dags att åka igen.
Han har inte gnällt en enda gång och när jag är trött och saknar min familj så peppar han mig istället. Det är värt allt för mig. Jag älskar dig så, pappiRoy.

Och tack till mina bästa vänner som underlättar så Roy kan komma iväg och träna en stund och även mormor och morfar som hjälper till när jag är borta. Vi uppskattar all hjälp såååå mycket!



Snart skärper jag mig.

Alltså, jag kan inte sköta min bebisblogg nu, för jag träffar knappt min bebis. Först datasystemkurs i Sthlm och nu en vecka i Karlskrona för Butikschefsutbildning. Nästa måndag finns jag äntligen på plats i butiken. Då tycker jag ni ska komma och handla. Har själv inte shoppat överdrivet mycket på Cubus förut, men det ångrar jag nu, det finns ju massvis av guldkorn. Har redan shoppat loss som en galning efter en dag i butiken.
I morse var jag och träffade mina arbetskompisar, supertrevliga tjejer. Jag var faktiskt nervös, måste jag erkänna. Att träffa ett gäng tjejer som redan känner varann och som är ett sammansvetsat gäng och försöka komma in och ta plats.

Det kommer nog bli bra när jag är färdigutbildad och fått jobba ett tag, just nu känns det mest som korvstoppning, mycket information på kort tid och jag HATAR känslan av att vara ny, att inte kunna allt, att inte vara bäst.
Det värsta jag vet är nog att byta jobb och nu kom den känslan tillbaka. Jag vill helst vara den som kan allt och är bäst på det jag gör. Men Cubus verkar vara ett toppenföretag och jag gillar alla jag mött inom företaget så jag har en känsla av att det kommer bli toppen.

När denna veckan är slut, ska jag skärpa mig med bloggandet, det är ett löfte!

Förlåt

Det här är min sista dag som föräldrarledig, kanske därför bloggen lidit lite denna veckan och kanske lite framöver.
I morgon sticker jag på kurs i Stockholm. Känns konstigt och spännande på samma gång.
Ungefär som när vi lät Sid få sova i eget rum.
Fick frågan hur vi lyckas.
Jag är verkligen ingen supermom som kan ge svar på sådana frågor, men vi har alltid haft väldigt fasta rutiner och följer samma tider varje kväll. Det gör att lilleman sover gott och vet själv när det är dags. Nu tror jag att anledningen till att det gått så bra med eget rum och nattningen i egen säng är för att han helt enkelt var redo för det. Han är stor kille nu.

Iallafall så får han välling i sin säng i ett kolsvart rum, mamma eller pappa sitter bredvid på en stol. När vällingen är slut kastar han iväg flaskan och då stoppar vi i nappen, lägger på täcket och han vänder sig bara om och somnar. Så vi kan gå ut.
Jag vågar knappt säga det, men det går så sjukt jävla bra och då kan man tänka tillbaka på dom kvällarna det var en halvtimme av pill (läs: slitande) i håret och stök innan han somnade.

Några nätter har vi till och med sluppit gå och "nappa" honom mitt i natten, han har helt enkelt sovit tills morgonvällingen.
Fantastiskt.

Städdagar

Min högsta dröm har varit att lämna bort Sid för att storstäda. Skrubba rent hela skiten. Torka skåp in och utvändigt, skrubba toaletten ordentligt, kanske putsa fönster, torka lister, rengöra ugnen, rensa bort gammalt skit och organisera.

Eller ja, högsta dröm var väl å´ta i. Min högsta dröm är ju att vinna på lotto!

Men det känns som vi inte fått ordentligt städat på sisådär 10 månader. I dagarna två, som pappiRoy varit hemma har jag utfört underverk. Jag har rensat förråd och skänkt kläder och skor till bättre behövande. Jag har organiserat i alla garderober och rensat bort kläder vi inte använder, jag har organiserat bland papper och satt in viktiga sådana i pärmar. Jag har städat och skurat.

Meningen var inte att blogga om vad jag har städat utan bara att tala om, Fy fan vad man får mycket gjort när man är två hemma och den ena tar hand om barnet!




Min kompis fyller 1 år


             
                                                        (Bild lånad från Eddies mammas blogg)



Grattis på 1-årsdagen, världens bästa Eddie.
Tråkigt att du inte ska ha något kalas, men jag hoppas att vi kan ses snart och kanske busa lite, äta lite russin och lämna ett paket ändå. Hoppas du får en rolig födelsedag och en massa presenter. 
Puss och Kram Från Sid

RSS 2.0