body>

It is a girl!!!

Jippie!

It´s a girl?!

Hur i helvete kan två graviditeter skilja sig så mycket?

Jag mår oehört bra, kroppsligt och psykiskt denna gången. Jag är bara fasligt trött. Annars har jag inte en endaste krämpa. Jag är knappt ens hård i magen längre.
Vad tror ni försigår i min hjärna med denna fakta?
Att jag väntar en tjej denna gången... Jag hoppas nog lite för mycket, för det kommer förmodligen bli en liten besvikelse om det inte är så. Lika glad och lycklig i mars när krabaten ligger på mitt bröst, men en sting av besvikelse på tisdag. För på tisdag vet vi!

Snälla gud, låt den elaka häxan Tulle ha fel, så jag kan rub it in her face; It´s a girl!

Förutom att jag mår bra och hoppas på en minime, så är min lilla älsklingskotte sjuk.
I Fredags ringde dom från dagis vid lunch, han hade närmre 40 graders feber, men inga andra synliga fel. Vi bäddadde ner oss och vilade/tittade på barnprogram hela dagen. Idag åkte vi till doktorn, för säkerhets skull. Eftersom Sid är ett "öronbarn" så ville jag bara dom skulle kolla öronen. Han har vanligtvis aldrig feber om han inte har öroninflammation.
Han hade varken det eller streptokocker i halsen. Doktorn var extra nog och tog massa prover, eftersom det är ovanligt med så hög feber utan andra besvär.

Han känns ändå lite piggare idag, piggare, men gnällig. Han vill gosa med mamma hela tiden och är väldigt känslig, så att neka honom något, kan stå en dyrt. Tårar och tandagnissel blir det då!

I morgon tänkte vi lämna lillfisen hos mormor och morfar för en helg på tu man hand, som varit bestämd sen länge. Jag vet att han har det minst lika bra hos dom som hemma och får 1000% uppmärksamhet.
Vi firar nämligen 3 år.
Helt galet sjukt!
3 år ihop och vi har ett barn på snart 2 år, en till på väg och ett huslån på banken.
Men man vet när det är rätt! Det bara är så!


Åhhh, vad du är smal!

"Men det syns ju inte att du är gravid"
"Min mage är större än din och jag väntar inte barn"
"Mår bebisen verkligen bra?"


Kommentarer jag nästan mår bra av att höra, med tanke på att det är mitt andra barn trodde jag givetvis att jag skulle bli stor och tjock fort, att kroppen typ hade ett minne och töjde ut sig extra fort.
Men jag är nästan helt platt på morgonen, för att efter middagen ha en liten, liten bula!

Jag vet att jag kommer gå upp mina kilon ändå, så jag njuter lite extra av "smal-kommentarerna"

Problemet är att jag nog kommer gå upp dom extra fort med tanke på vilken högtid som närmar sig med stora kliv.

Det här kan nämligen vara det bästa jag vet på hela året!!!Svea Barbie Runcrantz

Min fina vän Helena har fått en alldeles underbar liten dotter. En liten Svea som är en kopia av sin Barbiemamma. Det här hårsvallet måste vara något för guiness rekordbok!!!

Men visst är hon söt?

Den 25 oktober ska vi göra ultraljud och kolla kön, ni vet ju vad jag vill ha, en egen Barbie, en minime! Så håll tummarna!

Usel mamma

Pippi Långstrump har kidnappat min son.
Det har gått så långt att jag inte kan stoppa det, Pippi är hans allt. Så nu har jag bestämt mig att uppmuntra hans beroende av den rödhåriga käftiga ungen så pass att han tröttnar. Han har fått en egen teve, han kan kolla på Pippi i sitt eget rum och jag slipper se och höra henne 10 gånger om dagen!

Jag är en usel mamma men jag orkar inte höra tjatet längre!

Har kommit på mig själv att vara usel på fler sätt. Jag kohandlar och mutar min son så han gör som jag vill.
Idag t.e.x ville han inte gå ur bilen, mamma skulle köra mer bil!
Jag var hungrig och ville in och fixa mat, han skriker "bort" och stretar emot så jag inte får ur honom ur bilen.
Då säger jag: Vill du ha godis?
Och så hade jag en from unge som snällt hoppade ur bilen och följde med mig in!

Eller när han tjurar och säger "bort" som han ofta gör, särskilt när man ska borsta tänder, sätta på pyjamas och sånt tråkigt, då puttar han på mig och säger "bort."
Då spelar jag ledsen och snyftar och säger att mamma blir ledsen när han gör så! Jag spelar på hans känslor tills han får dåligt samvete, vill krama mig och säger förlåt, sen får jag göra som jag vill!

Är det fel på mig eller finns det fler föräldrar som utnyttjar situationer?(Det här är Sid, när jag "lurade" honom och sa att om han klädde på sig själv så skulle vi gå ut sen. Pappas keps, en stövel och pyjamasöverdel, sen sa han "så!" Då var han tydligen färdig för att gå ut)

Sid - The one and only?

Kan man älska barn nummer två lika mycket? Kommer inte Sid alltid vara lite mer speciell? Jag har svårt att förstå hur det ska kunna älskas exakt lika mycket. Jag vet att jag och mina syskon alltid försökt få mamma att säga att hon älskar den ena lite mer, men att hon alltid svarat att hon älskar alla tre precis lika mycket! Men det måste ändå finnas ett speciellt band till ettan? Eller?

Kan man älska barn nummer två lika mycket? Kommer inte Sid alltid vara lite mer speciell? Jag har svårt att förstå hur det ska kunna älskas exakt lika mycket.    Jag vet att jag och mina syskon alltid försökt få mamma att säga att hon älskar den ena lite mer, men att hon alltid svarat att hon älskar alla tre precis lika mycket!    Men det måste ändå finnas ett speciellt band till ettan? Eller?

Sid - The one and only?

Kan man älska barn nummer två lika mycket? Kommer inte Sid alltid vara lite mer speciell? Jag har svårt att förstå hur det ska kunna älskas exakt lika mycket. Jag vet att jag och mina syskon alltid försökt få mamma att säga att hon älskar den ena lite mer, men att hon alltid svarat att hon älskar alla tre precis lika mycket! Men det måste ändå finnas ett speciellt band till ettan? Eller? (Kan inte lägga upp bild på blogg.se längre, någon som vet vad problemet är?)

fashionblogg

Följ mig och tjejerna på jobbet i vår blogg! Lite outfitinspiration eller bara shoppingtips! http://dagensoutfitkalmar.blogg.se

Guds verk

Detta måste vara det bästa som hänt kakorna! Detta är kakans rolls royce! Hur jag än förklarar smaken kommer jag inte göra den rättvisa, bara köp den och ät den! Och det är inte nåt jag fått för mig bara för jag är gravid! Kakmonstret Michelle gillade den också!


Redhead?

Så himla sugen på att färga håret exakt såhär, vad säger ni? Ja eller nej?


Bebismage v 17

Inte mycket att skryta med, men den växer och mår bra den lilla!


Utekväll med jobbet

Igår var jag ute med tjejerna från jobbet. Middag på hamnkrogen och humorgala i kalmarsalen!
Åh, vad jag behövde få göra mig ordning i lugn och ro, klä upp mig och ha en trevlig tjejkväll!
Det var så länge sen så jag var alldeles pirrig inombords! Måste vara för jag jobbar mycket och att hela tjejligan är gravida!
Men ska genast försöka styra upp en tjejmiddag på stan!
Hade en helt fantastisk kväll och mest garvade jag åt när Özz nujen tvingade upp ett par som kom försent upp på scenen! När han frågade vad dom hette och dom svarade Ulrik och Li, varpå Özz vänder sig mot Li och säger: men du ser ju inte alls ut att komma från Kina!
Då dog jag och kunde inte sluta skratta trots att alla andra skratt tystnat!

Tack för en trevlig kväll, bästa cubusbrudarna! (Millan, du saknades, krya på dig snabbt!)


RSS 2.0