body>

Tala ur skägget, kvinna!

Igår tog jag en fika med Annie och Michelle. Som jag nämde innan så hann vi knappt prata sist vi hade tjejträff och där vill jag förtydliga ifall det är någon som missuppfattat, jag älskar mina syskonbarn, jag älskar barn, jag kommer älska mitt eget barn, jag kommer vilja vara med mitt barn 30 dagar och 23 timmar per månad, men den sista timmen varje månad vill jag bara vara FIA och umgås med mina vänner utan alla barn.

Jag kanske uttryckte mig krasst, men ni som känner mig förstår nog vad jag menar. Vill inte alla mammor bara kunna ta en kopp kaffe i lugn och ro ibland? Papporna tar väl inte med sig sitt barn på grabbkväll och det jag menade var att det borde vara lika naturligt att mamman får sitt space i vardagen. Om det så är en timme i månaden med tjejkompisarna!

Jag menade inte att barnen förstörde fikan i sig, jag menade bara att jag t.e.x inte träffat Annie på evigheter och snart flyttar hon och jag fick inte veta nånting om flytten.
Så, nu borde det inte vara några konstigheter med att förstå?!

Iallafall tog vi igen "tjejsnacket" igår, vilket var mycket trevligt. Kommer sakna Annie när hon flyttar, och av naturliga skäl kommer det ju inte att bli lika enkelt att åka till Stockholm för spontanbesök efter december, men jag hoppas verkligen vi fortsätter unna oss sådana roliga tjejgrejer som vi gjort innan. Stockholmshelger, Hamburgbesök osv.



Kommentarer
Postat av: akiz

ja, det var väl lite klantigt uttryckt, men som sagt så vet vi som känner dig att man ska ta dig med en nypa salt, att det är din blogg som du uttrycker dig på som du vill, men ibland kanske man ska tänka på att endel du skirver om läser din blogg och det kan sticka lite i ögonen då. Visst, man behöver ju inte gå in och läsa din blogg då, men hur ska man veta om det står något kul någon dag då? man kanske vill läsa din blogg men kanske inte vill veta vissa andra saker. Då är det nog bättre att man skriver av sig i en bok och lägger i en låda så att andra inte kan se.



Ialla fall, så tog man åt sig lite, man jag känner dig, vet hur du menar, vi har ju haft den diskussionen innan, och jag vet att du bara menar som du nu i detta inlägget förtydligar.



Jag håller med, en grabbkväll är en grabbkväll och de har inga barn med sig, så det ska inte vi heller behöva ha på tjejkvällar eller tjejfikor såklart. vi måste få vara vi!



Men!!! sist vi kom utan barn undrade alla vart barnen var och såg besvikna ut, så därför tog vi med dem, och i messet stod det ju att vi skulle fika på ett barnvagsvänligt ställe först, och man drar ju inte med sig en tom barnvagn liksom :) hahahaha.



sen att det blev flyttat hem till dig trodde vi ju såklart att det var detsamma.



Du behöver inte vara med på mammaträffar, man måste få vara som man är, och alla är vi olika, tycker olika osv, inget konstigt med det. Klart att du ska vara Fia, och även mammafia!! jag tycker oxå att det är dax för en tjejkväll snart utan barn, men då är det ju bra att det förtydligas lite i messen som man får på utskick. Hur ska man annars veta när det är "tjejfika" eller bara "fika med tjejerna och barn".



Skitsamma, vi förstår nog varandra tror jag, men ibland blir det lite fel.



Puss på dig. Och du är jättefin på din gravidmagebild, och kladdkakan var skitgod, men nu fick jag nya finnar biatch!!! :) puss puss



2009-09-17 @ 10:25:06
Postat av: Annie

Kommer sakna dig med! Massor! Och kakorna var goda, både den skittorra och den skitkladdiga, dom kommer jag dock INTE sakna! Nu blev jag tjock igen. På en kväll! Tusen tack för fikat igår..och du har nog rätt-som vanligt- jag har nog järnbrist(hjärnbrist)! Puss

2009-09-17 @ 13:23:38

Skriv några ord:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress: (publiceras inte)

Hemsida/Blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0