body>

Kusin vitamin



För Er som inte känner oss, så fick jag och mina två bröder barn samma år. Först föddes Nouvelle i maj, i juli kom Alva och i December kom Sid. Alltså tre kusiner som är lika gamla. Dock märks ålderskillnade väldigt tydlig än så länge. Dom är större, mer utvecklade och kan mer saker.
Nouvelle pratar redan och är väldigt förtjust i att titta på Sids snopp när blöja ska bytas, hon gillar att krama honom och ibland går det riktigt vilt till (som på bilden ovan.)
Alva är lite mer avståndstagande och gör allt för att Sid inte ska ta några av hennes leksaker och gör han det, så skriker hon allt vad hon orkar. Sid som är lite för liten, förstår ju fortfarande inte varför, så han blir rädd och jätteledsen när hon skriker.
I det stora hela så leker dom bäldigt bra, kanske inte alltid med varann, utan bredvid varann. Det ska bli så fantastiskt roligt när dom blir lite äldre och fira jul och midsommar och andra högtider ihop med alla barnen.

Kommentarer
Postat av: johanna w

Det ska verkligen bli så kul när dom blir lite äldre och mer "jämnåriga" Nouvelle gillar sina kusiner väldigt mycket även om hon kanske visar det lite konstigt ibland =) ikväll när vi var på väg till farmor och farfar och kom på uppfarten till deras hus ropade hon "didden" "didden" hon önskade nog att han skulle vara hos sin morfar och mormor så hon kunde krama omkull han igen =)

2010-11-28 @ 21:27:06
URL: http://johannaaw.blogspot.com
Postat av: akiz

snart är han ikapp och då får Alva och Nouvelle stå tillbaka när han tar revansch. :)



de kommer få mycket kul tillsammans.

2010-11-28 @ 22:09:18

Skriv några ord:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress: (publiceras inte)

Hemsida/Blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0