body>

Dagens karriärsamhälle

Vi har bestämt VABB-dagar i vår familj.
I mån av möjlighet. Man kan ju givetvis ha något viktigt på jobbet.
Men annars är Roy hemma om Sid blir sjuk på måndagar och tisdagar. Jag på onsdagar och torsdagar. Fredagar slåss vi om. Vi slåss inte om vem som ska vara hemma utan om vem som får jobba!

Det måste vara dagens karriärsamhälle som gör att det ser ut så. Vi båda prioriterar våra jobb så mycket att vi inte har tid att vara hemma med sjukt barn.

Hur gör ni?

Kommentarer
Postat av: carro.s

vi har kört varannan gång. Funkar fint om det inte är något speciellt som skall hända då går det givitvis före. hoppas han har kryat på sig å att ni får sova på nätterna igen kram

2011-05-26 @ 21:17:00
URL: http://trissitosar.blogspot.com
Postat av: Johanna

Vi slåss om att få va hemma, Gud så skönt extra semesterdagar

2011-05-27 @ 22:38:51
Postat av: Mammatajkon

Det låter som en rättvis fördelning tycker jag. Sen tycker jag faktiskt att det måste gå före jobbet att vårda sitt sjuka barn. Och den dagen man vårdar sitt barn med riktig oro i bröstet, då inser man att jobbet går inte under om man är borta ett tag. Bara hjärtat blir friskt.



2011-05-28 @ 08:07:31
Postat av: Nilla

Jag håller med mammatajkon...skulle aldrig i livet låta karriär och jobb gå före mitt sjuka barn! Ju mer man går igenom i livet desto mer inser man vad som faktiskt är viktigast! Kram

2011-05-28 @ 17:07:04
Postat av: akiz

hos oss är det alltid jag som är hemma pga ekonomin och att han har svårare att vara hemma. Dock säger jag till om jag inte orkar vara hemma pga psykbryt och klaostrofobi(eller hur det stavas;). Ingen människa mår bra av att sitta inne för länge även om det är för att man ska vårda sitt sjuka lilla älskade barn.

2011-05-28 @ 20:33:24
Postat av: Caroline

Hemma hos oss slåss vi också om vem som ska få jobba ;-) Självfallet går vård av sjuk sötbebis före karriären om det ställs på sin spets, men jag vet att pappa kan vårda min älskling (hans älskling) minst lika bra som jag :-)

2011-05-29 @ 23:02:26

Skriv några ord:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress: (publiceras inte)

Hemsida/Blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0