body>

För att orka leva!

Jag har en teori om att separerade föräldrar är bättre föräldrar!
Vad tror ni om det?

Tänk er det här, en vecka för dig själv, för dina intressen, sovmorgon och får va ifred på toa, tystnad och lugn och ro!

Andra veckan har du supermycket ork och energi, är glad och påhittig, gosar och busar extra mycket med dina barn och säger inte nej, nej, nej hela tiden!
Den veckan har dina barn din fulla uppmärksamhet och all din fokus!

I teorin iallafall verkar det vara ett drömscenario!!!


Kommentarer
Postat av: Helena/Tulle

Ett tips. Många familjer kör med varannan vecka utan att vara separerade! Tror att det skulle passa dig perfekt! Gå in och läs www.dela-livet.se

2012-08-29 @ 18:27:56
Postat av: Jenny

Tulle har ju alldeles rätt. det skulle säkert passa perfekt om man inte kommer överrens om nått annat som passar. Vi delar upp livet bra jag o Chris. Det har ju tagit ett tag att få honom att fatta vad som behöver göras när det behöver göras. Han är ju trotts allt man. Men för att inte vi kvinnor ska stå med hela livet fullt medans våra män kan göra vad dom vill så är det viktigt att vi förklarar för dom att allt är inte meningen att vi ska göra bara för att vi är mammor.

Tids nog lär dom sig o jag tror att det är viktigt att dom nångång ibland får stå där med skikiga trötta hungriga ungar när huset är lite på sne o känna hur det känns.

Just nu känns det säkert extra jobbigt eftersom lillan fortfarande ammar o kanske vaknar mer än du hade önskat. Om du vill sluta amma så kom överrens med Roy att när du slutar så får han ta över med morgonvällingen?? Låter som en toppen ide =)

Ja vet inte riktigt, men testa kan man ju alltid!

//Jenny

2012-08-30 @ 10:15:41
URL: http://www.familjens.com
Postat av: akiz

Ja så är det...nu går jag och gör slut med din bror haha

2012-08-30 @ 21:20:40

Skriv några ord:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress: (publiceras inte)

Hemsida/Blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0