body>

Till alla män!

Fy fan så bra! Katrin Zytomierska sätter ord på mina tankar!!!

"Aftonbladet skriver idag att 70 procent av alla skillsmässor initieras av kvinnan. Ja, men det är väl klart, männen lever ju hela sitt liv med skyddslapparna på och märker inte någonting förrän det är för sent. En man fattar ju aldrig när ett förhållande är dåligt eller när det har varit dåligt i typ ett år och en man blir ju alltid lika totalchockad när kvinnan informerar att det nu är över. Slut, finito, over and out. Det finns inget mer att göra och parterapi är inte ett alternativ. Va?!!!
Mannen har inte ens fattat att det har krisat över huvud taget, har det varit dåligt? Det där lilla grälet om disken, är det det som gör att hon vill skiljas? Eller att han inte hämtar tillräckligt på dagis eller inte tvättar när hon ber honom eller vaddå? Vad är det som har hänt? Det är inget konkret som har hänt det är allt som är fel. Kärleken finns inte kvar, lågan har slocknat, muttan torkat igen. Det är vad som hänt. Vill du förhindra det? Jag ska ge dig mina fem råd"

Så skriver Zytomierska och så ger hon sina råd!

1. Ta aldrig din tjej för givet och sluta aldrig uppvakta och uppskatta henne. Aldrig. Ju mer hon gör för dig desto mer ska du visa att du uppskattar det. Hur? En liten spontanblomma en gång i halvåret skadar inte, nån fjantig present efter dina möjligheter, en komplimang då och då, du kan ljuga det är ingen fara.

2. Prioritera din familj framför jobb, fotboll och annat skit. Klart att du ska ha hobbys och fritid, men om det står mellan Kolmården och AIK-Bajen exakt samma dag och tid så åk till Kolmården med din familj och låt inte din tjej åka själv för att matchen är så jävla viktigt. Jag vet att det är svårt och tufft men det är mitt tips i alla fall.

3. Delta i hushållet. Det spelar ingen roll vem som drar in mest kosing, man hjälps åt. Jobbar du mer och tjänar mer så bidrar du mer till hushållskassan men det gör inte att du går fri från allt. En dag i veckan kan du hämta på dagis, handla på vägen hem och laga en middag till din familj. Det räcker med en dag. Tycker jag.

4. Var lyhörd och lär dig hur din tjej funkar. Efter ett bråk där det kanske sägs en del dumheter som man egentligen inte menar så ska du reda ut begreppen. Skillnaden är nämligen den att en kille dammar av sig ett bråk lite lätt som mjället på hans kavaj. En kvinna däremot dammar inte av sig alls. Hon arkiverar och sorterar mappar. Det är de här mapparna som sen gör att hon väljer att tacka för kaffet. Alla arkiv. Du, mannen, du måste se till så att hon inte har något att arkivera. Eller åtminstone se till att de positiva mapparna är lika fyllda som de negativa. Fattaru?

5. Ansträng dig för att vara en positiv man som ger positiv energi och inte en energibov som klagar, suckar, stönar och har en massa ångest över allt och ingenting. Alla mår bra av att leva med en glad skit som garvar sig fram i livet och inte en mörk fan.


Kommentarer

Skriv några ord:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress: (publiceras inte)

Hemsida/Blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0