Champagnekyckling
Färsk Kycklingfilé (en per person)
Philadelfiaost
grillade paprikor (finns på burk)
parmaskinka eller bacon
champagne alt. mousserande vin
vispgrädde
Salt och peppar
Olja till stekning
Dela kycklingfiléerna och snitta upp dem. Salta, peppra ( ev lite chiliflakes) och fördela Philadelphiaosten och paprikorna i dem.
Rulla in kycklingfilén i parmaskinka eller bacon och stek (runt om) på medeltemperatur (ca 75 grader innetemp så är kycklingen klar! Stekte den 35 min på alla håll och kanter) hit kan du förbereda.
Häll på champagnen ( 3/4 dels flaska till 6 filéer) låt kycklingen puttra i några minuter. Lyft kycklingfiléerna ur stekpannan och rör ner grädden, smaka av med soya, salt och peppar. Servera med sockerärtor, sparris och ris.
Tack, äntligen får jag lite mat igen, väntar ju på recept och nu kom ett.... Så nu slipper jag gå hungrig...hehe
Detta lät ju himmelskt gott! Måste testas!! :)